Οδηγίες Εγγραφής

Η εγγραφή μπορεί να γίνει εύκολα μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Για την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα ακόλουθα πεδία:
- Όνομα (υποχρεωτικό)
- Επίθετο (υποχρεωτικό)
- Πατρώνυμο (προαιρετικό)
- Αριθμό Κινητού (υποχρεωτικό)
- Email (υποχρεωτικό)
- Κωδικό (password)

Γραμμή Δημότη

Η «Γραμμή του Δημότη» αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης, μέσω της οποίας οι δημότες μπορούν - καλώντας στο τηλέφωνο 22513 50505 - να υποβάλλουν τα αιτήματα – προβλήματα τους για μια σειρά θεμάτων σε βασικούς τομείς της δημοτικής δράσης.

Τα αιτήματα που υποβάλλονται από τους δημότες μέσω της «Γραμμής του Δημότη» θα καταχωρούνται από τους αρμόδιους υπαλλήλους στη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή που λειτουργεί από το 2020 ο Δήμος Μυτιλήνης και μέσω αυτής θα προωθείται η επίλυση/διεκπεραίωση τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Στη συνέχεια οι δημότες θα ενημερώνονται (μέσω αυτής της ιστοσελίδας, μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου) για την πορεία εξέλιξης και τη διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων τους.

Οφέλη για τους Δημότες

- Αύξηση συμμετοχικότητας

- Άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και καλύτερη εξυπηρέτηση

- Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

- Πρόσβαση 24 ώρες/24ωρο

- Άμεση επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου

- Όλη η πληροφορία σε ένα σημείο

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.