Εφαρμογή Πληροφόρησης Πολιτών

Οδηγίες Εγγραφής

Η εγγραφή στην εφαρμογή είναι προαιρετική για την υποβολή ενός αιτήματος/αναφοράς προβλήματος. Προτείνεται ωστόσο να γίνεται εγγραφή καθώς έτσι διασφαλίζεται ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση στα αιτήματα που έχετε υποβάλει (και το ιστορικό τους και την πορεία διεκπεραίωσης). Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει εγγραφή, δεν θα έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των αιτημάτων σας.

Για την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα ακόλουθα πεδία:
- Όνομα
- Επίθετο
- Αριθμό Κινητού
- Email
- Κωδικό (password)

Γραμμή Δημότη

Η «Γραμμή του Δημότη» αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου, μέσω της οποίας οι δημότες μπορούν - καλώντας στο τηλέφωνο 26710 26999 - να υποβάλλουν τα αιτήματα – προβλήματά τους για μια σειρά θεμάτων σε βασικούς τομείς της δημοτικής δράσης (καθαριότητα- περιβάλλον, δημοτικό φωτισμό, οδοποιία, ύδρευση-άρδευση, κοινωνική υποστήριξη).

Τα αιτήματα που υποβάλλονται από τους δημότες μέσω της «Γραμμής του Δημότη» θα καταχωρούνται από τους αρμόδιους υπαλλήλους στη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή που λειτουργεί από το 2021 ο Δήμος Αργοστολίου και μέσω αυτής θα προωθείται η επίλυση/διεκπεραίωση τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Στη συνέχεια οι δημότες θα ενημερώνονται με όποιο τρόπο επιθυμούν (τηλεφωνικά, e-mail ή sms) για την πορεία εξέλιξης και τη διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων τους. Ωράριο λειτουργίας Γραμμής του Δημότη: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-20:00 και Σάββατο 09:00-14:00

Οφέλη για τους Δημότες

- Αύξηση συμμετοχικότητας

- Άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και καλύτερη εξυπηρέτηση

- Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

- Πρόσβαση 24 ώρες/24ωρο

- Άμεση επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου

- Όλη η πληροφορία σε ένα σημείο

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

Διεύθυνση

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Πλατεία Βαλλιάνου
Αργοστόλι Τ.Κ. 28100

Επικοινωνία

Τηλ.: 26710 26999

© Copyright 2021 CITYZENAPP
Powered by